Exposicions

Cartell per l’exposició de dibuixos a l’Espai Capgròs de Mataró.

Exposició  ” Trágico ballet de papel” a la Pelu  de Barcelona.

La escriptora i poetessa Marta Pérez  i Sierra va escriure aquesta presentació  per una exposició de ” Trágico ballet de papel” realitzada a la ” La Pelu” del carre Argenteria.

” La Cia. Tragico ballet de papel, després de fer una extensa gira amb els seus diversos espectacles, torna a Barcelona. Aquest cop ho fa a La Pelu, un lloc tan inversemblant com qualsevol altre. La Cia. Trágico ballet de papel té la seva seu habitual a Youtube, al canal del seu director Pere Cabaret.

Els espectacles de Trágico ballet de pale s’isnpiren en la literatura i en les arts, i agafen cos des del món propi del seu director Pere Cabaret. La Cia està formada per actors i actrius terriblement irònics, un xic maldestres, metàfora i pirueta. Han estat creats en moments molt diversos: nits de follia del seu director, migdies tendres retrobant els seus origens, a galop del tren de Mataró, en el blau jardí dels seus pares…Són ballarines i ballarins capaços de volar, de convertir-se en eteris per fer-se sentir. En definitiva, fets de paper per ser així, si fos possible, més humans.

A la Pelu gaudireu de Trágico ballet de papel en tot el seu furiós esplendor. Fru fru. Òpera. Ensenya el cul. Fes-te’n nen. Sigues insolent. Trágico ballet de papel. Despulla’t envermell. Dansa sobre Londres. Vesteix mallas i camina amb les mans. Vine  a formar part de la Cia més insòlita, pòetica i trangresora, Trágico ballet de papel.”

Aqui teniu el primer vídeo de “Trágico ballet de Papel”  una adaptació de la novel.la de L.D Lawrence  ” Mujeres enamoradas”.

Dos dels meus vídeos preferits, és bassan sobre el diari del dramaturg britànic Joe Orton.

Un Video amb els dibuixos realitzats per la companyia imaginaria ” Trágico ballet de papel”

Presentació per l’exposició ” Vol d’ocell” a la Casa Gòtica d’Argentona.

Video de l’exposició ” Vol d’ocell” a la Casa Gòtica d’Argentona.

Invitació per l’exposició

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s